Monaco Top Edition Knikarmscherm - Knikarmschermnodig.nl
Monaco Top Edition, incl. motor, gesloten omkasting, knikarmscherm.

Gesloten knikarmscherm MonacoTop Edition met motor. Inclusief RVS montage set en omkasting in Antraciet RAL 7016 of Star Grey Ral 9007. Gratis bezorgen!

€ 1.400,00 *
€ 1.150,00 *
Prijs per scherm

 

Aantal: 
BestellenDe Monaco Top Edition is een fraaie gesloten knikarmscherm. Dit houdt in dat een groot gedeelte van de omkasting gesloten is en hierdoor het doek en de motor beschermd worden tegen bladeren, het weer en water. Doordat de bovenkant ook gesloten is en de voorlijst altijd goed aansluit op de kast blijft het doek zo goed als mogelijk beschermd tegen invloeden van buitenaf.

Door de gestroomlijnde en degelijke vormen is de Monaco Top Edition een mooie toevoeging aan uw woning.

De armen zijn voorzien van stevige kokerprofielen en extra stevige koppelingen die de profielen met elkaar verbinden. Alle verbindingen in de schermen worden gemaakt met roestvrijstalen bouten en moeren. De profielen van de armen zijn door sterke veren en dubbele staaldraden met elkaar verbonden. De knikarmen zijn bevestigd aan zware massieve zijsteunen, die tevens dienen als montagesteunen. Desgewenst zijn lange zijsteunen bij te bestellen.

De omkasting van de Monaco Top Edition wordt geleverd in Antraciet Ral 7016 of in Stargrey 9007, alu kleur aan u de keuze.

Handbediend is het scherm voorzien van een montage kit in RVS, Oogwindwerk met slingerstang rechts of links.

Elektrische bediend is het scherm voorzien van een motor, schakelaar rechts of links (van buitenaf gezien), RVS montage kit.
Bijzonderheden: De breedtemaat is altijd 3 cm breder als de opgegeven maatvoering (in verband met afdekkappen aan de zijkanten)
Let op: de getoonde doekkleuren zijn indicatief en kunnen afwijken van de werkelijkheid!

Nieuwe Collectie doekkleuren.

Knikarmscherm Nodig? - Home Living East

KnikarmschermNodig: Zonneschermen, Screens, Rolluiken en Projecten  

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
KnikarmschermNodig.nl een activiteit van HLE Home Living East